متاسفانه باتوجه به اختلافاتی که بعضا در میان صاحبان وب سایت ها و سرویس ها مشاهده می گردد، به منظور شفاف سازی نحوه بررسی شکایات مرتبط با مالکیت سرویس به استحضار می رساند که در کلیه موارد ، رهیار سرور ” تنها “ مطابق با ساختار زیر عمل می نماید و امکان اجرای هیچگونه درخواستی خارج از موارد زیر میسر نمی باشد.

تذکر : لازم به توضیح است که پاسخگویی به درخواست هایی که بدون مطالعه ساختار زیر ارسال می شوند، قابل انجام نخواهد بود.


تعریف سرویس:

– سرویس عبارت است از یک آدرس اینترنتی یا دامنه ( Domain ) ، یک فضای هاست ( Host Account )، و یا یک سرور ( Server ) که یک یا چندین دامنه بر روی آن میزبانی می شوند.


تعریف سرویس گیرنده :

– سرویس گیرنده شخصی که است یکی از انواع خدمات زیر را نزد رهیار سرور تهیه نموده است:

– ثبت دامنه نزد رهیار سرور

– تهیه فضای هاست

– تهیه یک سرور اینترنتی ( اعم از انواع مختلف سرور های ارائه شده. )


تعریف مالک معنوی:

– مالک معنوی عبارت است از شخص یا شرکتی که سفارش سرویس را به شخصی واگذار نموده است و یا شخصا اجرای آن را بر عهده گرفته است و خدمات مربوطه بر اساس هزینه پرداختی وی ، بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم ارائه گردیده است.

نکته مهم: سرویس گیرنده یا دارای مالکیت معنوی سرویس می باشد و یا دسترسی خود را قبلا بصورت کتبی یا شفاهی از مالک معنوی سرویس دریافت نموده است که بررسی این مسئله خارج از موضوع ارائه خدمات می باشد.


تشخیص مالک معنوی:

– رهیارسرور به عنوان سرویس دهنده هیچ گونه مسئولیتی در شناسایی مالک معنوی سرویس ارائه شده ندارد و تشخیص مالک معنوی در صورت نیاز ، بر عهده مراجع ذی صلاح قضایی می باشد.

نکته مهم : لزوما سرویس گیرنده دارای مالکیت معنوی سرویس نمی باشد و تشخیص این مسئله خارج از موضوع ارائه خدمات می باشد.


مالک سرویس:

– مالک سرویس عبارت است از شخص و یا شرکتی که به عنوان سرویس گیرنده ، با ثبت اطلاعات و مشخصات کامل خود در سایت رهیار سرور اقدام  به ” ثبت نام “ و سپس  تهیه یکی از سرویس های اعلام شده نموده است.

نکته 1: در اکانت ها با مشخصات حقیقی مالک سرویس برابر سرویس گیرنده می باشد.

نکته 2 : در اکانت ها با مشخصات حقوقی مالک سرویس ،  برابر با شخص حقوقی به عنوان سرویس گیرنده بوده و نماینده شخص حقوقی مسئول هماهنگی ، ابلاغ و اجرای موارد فنی و مالی و … می باشد.

نکته 3 : مالک دامنه لزوما مالک فضای هاست و یا سرور نمی باشد. به این معنا که ممکن است دامنه متعلق به یک شخص یا شرکت بوده، اما فضای هاست یا سرور توسط شخص یا شرکت دیگری تهیه شده باشد. با توجه به قوانین مالکیت سرویس، مالکیت فضای هاست یا سرور تنها در اختیار سرویس گیرنده آن خواهد بود و بدون درخواست و تائید آن امکان واگذاری مالکیت سرویس هاست یا سرور به مالک دامنه و همینطور بلعکس نخواهد بود.


مراحل تغییر مالکیت در اکانت حقیقی:

– درخواست سرویس گیرنده از طریق سیستم تیکتینگ

– ارائه کد تائید ارسال شده به تلفن همراه

– تغییر مشخصات و یا جابجایی سرویس به اکانت دیگر

تذکر : پس از اجرای مراحل امکان بازگشت به شرایط پیشین میسر نخواهد بود.


مراحل تغییر مالکیت در اکانت حقوقی:

– درخواست سرویس گیرنده از طریق سیستم تیکتینگ همراه با نامه رسمی شرکت مربوطه با امضاء مدیر عامل آن با مضمون تغییر مالکیت ، نام نماینده ، مشخصات کاربری اکانت و یا سایر موارد

– ارائه تصویر روزنامه رسمی و آخرین تغییرات

– ارائه کد تائید ارسال شده به تلفن همراه ثبت شده در مشخصات کاربری

– تغییر مشخصات و یا جابجایی سرویس به اکانت دیگر

تذکر : پس از اجرای مراحل امکان بازگشت به شرایط پیشین میسر نخواهد بود.


اختلافات:

–  رفع هر گونه اختلافات میان سرویس گیرنده ( مالک فعلی سرویس ) و صاحب معنوی اطلاعات خارج از محدوده خدمات و حوزه اختیارات این شرکت می باشد و هر یک از طرفین دعوی می بایست درخواست خود را از مراجع ذی صلاح اعم از پلیس فتا و یا سایر مراجع قضایی دنبال نمایند.


تغییر مالکیت بدون تائید سرویس گیرنده:

– تغییر مالکیت بدون تائید سرویس گیرنده و مالک فعلی سرویس، تنها و تنها در صورت درخواست رسمی و مکتوب مراجع ذی صلاح قضایی قابل اجرا می باشد و درخواست کتبی شرکت ها و یا اشخاص دارای حقوق معنوی و یا غیره ، خارج از موارد فوق، توسطرهیارسرور قابل پیگری نخواهد بود.


آموزش :

– برای اطلاع از نحوه طرح شکایت و یا پیگیری موارد مرتبط، می بایست از خدمات ارائه شده توسط پلیس فتا استفاده فرمائید و امکان پاسخگویی به سوالات در این خصوص خارج از حوزه خدمات بوده و امکان پذیر نمی باشد.