اخبار داخلی اخبار هاستینگ اخبار در رابطه با امنیت رهیار سرور در باره تمام فعالیت های رهیار سرور اطلاع رسانی می شود .

مراحل نصب SSL در دایرکت ادمین

مراحل نصب SSL در دایرکت ادمین

  مراحل نصب SSL در دایرکت ادمین

برای نصب ssl بر روی کنترل پنل دایرکت ادمین ابتدا باید ssl را روی هاست خود فعال نمایید . ابتدا وارد دایرکت ادمین خود شوید از قسمت Domain Management بر روی  Domain Setup کلیک کنید .

سپس بر روی دامنه مورد نظر خود کلیک کنید . در صفحه ای که باز می شود برای فعال کردن SSL گزینه Secure SSL را تیک می زنید.

سپس گزینه  Use a symbolic link from private_html to public_html – allows for same data in http and httpsرا هم انتخاب می کنید  و تغییرات را ذخیره می کنید .

در دایرکت ادمین این ویژگی وجود دارد که Document Root لینک ssl با لینک بدون ssl متفاوت باشد با انتخاب این گزینه هر دو آدرس از پوشه public_html محتوای سایت را فراخوانی می کنند .

حالا باید برای درخواست SSL خود یک CSR بسازید . برای ساخت CSR روش های مختلفی وجود دارد. که راحت ترین آن استفاده از کنترل پنل می باشد . برای این کار در دایرکت ادمین از قسمت  Advanced options بر روی SSL Certificates کلیک کنید .

در صفحه باز شده بر روی گزینه Generate new certificate کلیک کنید سپس 

مطابق عکس پایین اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید . توجه کنید که   در قسمت Common Name نام دامنه مورد نظر و در قسمت Email هم ایمیلی که به آن دسترسی دارید را وارد کنید بقیه موارد اهمیت چندانی ندارد و فقط در قسمت Country Code کدی به غیراز ایران را وارد کنید برای مثال UK , US , UA ….  تا مشکلی در ساخت ssl به خصوص گواهینامه های شرکت COMODO پیش نیاید. بر روی save کلیک کنید . بالافاصله CSR ساخته می شود . کدی که ایجاد می شود را کپی کنید و در درخواست SSL شرکت مورد نظر می توانید استفاده کنید .

به همراه ساخت CSR یک PRIVATE KEY نیز ساخته می شود که برای نصب SSL به آن احتیاج دارید . این کد به صورت اتوماتیک در دایرکت امین ذخیره می شود.

پس از دریافت سرتیفیکت ، باید با نرم افزار notepad آن را باز کنید کد موجود را کپی کنید در دایرکت ادمین در قسمت SSL گزینه  Paste a pre-generated certificate and key را انتخاب کنید سپس در قسمت پایین کد  سرتیفیکت را در کنار PRIVATE KEY کپی و save کنید.

خب کار نصب SSL در دایرکت ادمین به اتمام رسید .

 برخی از SSL ها نیاز دارند که فایل ca root  مربوط به شرکت صادر کننده سرتیفیکت را هم روی هاست  نصب کنید . برای این کار می توانید در همان قسمت بر روی گزینه  Click Here to paste a CA Root Certificate  کلیک کنید . کد Ca root  را در صفحه باز شده وارد کنید و تیک گزینه Use a CA Cert را بزنید و save  کنید . 

حمله گسترده سایبری به چند شرکت مخابراتی و بیمارستان و نهادهای عمومی در ده‌ها کشور جهان

حمله گسترده سایبری به چند شرکت مخابراتی و بیمارستان و نهادهای عمومی در ده‌ها کشور جهان

گزارش‌ها حاکی است که حملات وسیع یک “باج‌افزار” خطرناک به کامپیوترهای نهادهای چندین کشور دنیا، فعالیت این مؤسسات را به حال تعلیق درآورده است.

به گزارش نشریه الکترونیک ترند، در حملات انجام‌گرفته توسط این باج افزار، دو اپراتور مخابراتی Telefonica اسپانیا و Megafon  روسیه نیز هدف قرارگرفته‌اند، شرکت مخابراتی Vodafone نیز اعلام کرده در حال بررسی ماجرا است.

این باج‌افزار شناخته‌شده،  WannaCry نام دارد که کامپیوترها را قفل می‌کند، مانع از دسترسی به اطلاعات می‌شود و با نمایش پیامی روی صفحه کامپیوتر درخواست ارز رمزنگاری‌شده بیت کوین می‌کند.
نهادهای مختلف در کشورهایی ازجمله آمریکا، بریتانیا، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، روسیه، اوکراین، تایوان و ویتنام چنین حمله‌ای را گزارش کرده‌اند اما هنوز روشن نیست آیا این حملات یکپارچه و هماهنگ بوده یا نه.

کامپیوترهای آلوده شش ساعت فرصت دارند تا باج موردنظر بپردازند و درصورت گذشت این مهلت اولیه، میزان باج به دوبرابر افزایش پیدا می کند. خیلی‌ها در همان ساعات اول درخواست ۳۰۰ دلار اولیه را پرداخت کرده‌اند.

نکته جالب اینکه بررسی‌های تحریریه‌ ترند درباره سه شماره مشخص‌شده از میان چندین شماره حساباعلامی توسط هکرها نشان می‌دهد، تا این لحظه (کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار باج افزار) مجموعاً حدود ده هزار دلار طی ۳۴ فقره پرداخت از طریق این سه شماره حساب به هکرها پرداخت شده است.(مشخصات حساب ها در انتهای خبر)

در بریتانیا حداقل پانزده بیمارستان هدف قرارگرفته و دسترسی کارکنان آن به اطلاعات بیماران قطع شده است و نتوانسته‌اند به بیماران خدمات ارائه کنند. نظام بهداشت و درمان مجبور شده‌اند آمبولانس‌ها را به بیمارستان‌هایی هدایت کنند که هدف حمله قرار نگرفته‌اند.

در اسپانیا نیز چندین شرکت به این باج افزار آلوده شده‌اند؛ ازجمله شرکت عظیم ارتباطات تلفونیکا. اما این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده که این حمله باعث اختلال یا مشکل نشده است.

یک سخنگوی وزارت کشور روسیه نیز اعلام کره است که دستکم یک هزار کامپیوتر این وزارتخانه مورد حمله قرار گرفته‌اند.
شرکت مخابراتی «مگافون» روسیه نیز می‌گوید، هدف حمله این «باج افزار» قرار گفته است؛ شرکت پست سریع بین‌المللی FedEx و چند شرکت برق و گاز هم مشکل مشابهی را گزارش کرده‌اند. گزارش‌شده که به کارمندان این شرکت‌ها گفته‌شده کامپیوترهای خود را خاموش کنند.

کوین بومونت متخصص امنیت سایبری می‌گوید: “این یک حمله سایبری عظیم بوده که مؤسسات مختلف را در سراسر اروپا در ابعادی هدف قرار داده. من تا به حال چنین چیزی ندیده بودم.”

به گفته کارشناسانی که این حمله را بررسی کرده‌اند این کار ممکن است مربوط به گروهی ناشناخته به نام “شدو بروکرز” باشد که تقریباً یک ماه پیش مدعی شد آژانس امنیت ملی آمریکا را هک کرده و یکی از بدافزارهایی را که این نهاد امنیتی تولید کرده منتشر کرده است؛ آنها سپس گذرواژه بدافزار را در اینترنت منتشر کردند و گفتند این کار را در اعتراض به ریاست جمهوری دونالد ترامپ انجام داده‌اند.
شرکت مایکروسافت برای پوشش این حفره امنیتی در ماه مارس آپدیتی را منتشر کرد اما احتمالاً این آپدیت در تمام کامپیوترها نصب نشده است.

۱۱۵p7UMMngoj1pMvkpHijcRdfJNXj6LrLn

۱۳AM4VW2dhxYgXeQepoHkHSQuy6NgaEb94

۱۲t9YDPgwueZ9NyMgw519p7AA8isjr6SMw

منبع

نسخه 10 iOS منتشر شد!

نسخه 10 iOS منتشر شد!

انتشار IOS 10

انتظار ها به پایان رسید و بالاخره نسخه 10 iOS منتشر شد اپل از iOS 10 به عنوان بزرگترین بروزرسانی که تاکنون برای دستگاه‌های iOS ساخته یاد کرد.

⚠️هشدار: اپل توصیه می‌کند آپدیت iOS 10 را حتماً از طریق iTunes انجام دهید/آپدیت از طریق خود دستگاه و به‌صورت OTA برای برخی دستگاه‌ها مشکل‌ساز شده است.

لیست کامل دستگاه‌هایی که iOS10 را دریافت می‌کنند در زیر قرار گرفته است.

آیفون

  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5

آی‌پد

  • iPad pro 12.9-inch
  • iPad pro 9.7-inch
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad 4th generation
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2

آی‌پاد

  • iPod toch 6th generation

 

پیام‌رسان Messages

حالا اپلیکیشن Messages قابلیت‌های بسیار بیشتری را از انواع پیام‌رسان‌های دیگر قرض گرفته، اپلیکیشن نقشه اپل به دست توسعه دهندگان رسید، خاطرات را می‌توان همیشه در اپلیکیشن Photos زنده نگه داشت و موارد دیگری که تا پایان این مقاله آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

اپل با iOS 10 می‌خواهد تغییرات ظاهری کوچک اما موثری را به سیستم عامل دستگاه‌های همراه خود بیاورد. در اپلیکیشن پیام‌رسان Messages می‌توانید پیام‌ها را بزرگ‌تر، کوچک‌تر و همراه با شخصی‌ سازی‌های بیشتر ارسال کنید.

  • در این پیام‌رسان می‌توانید پیام‌هایی را با دست خط خود بفرستید و دوستان شما می‌توانند انیمیشن نوشتن دست خط شما را ببینیند.
  • پیام‌رسان اپل حالا در زمانی که پیام‌های تبریک ارسال می‌کنید، انیمیشن مخصوصی را برای طرف مقابل نمایش می‌دهند‌ (برای مثال به پرواز درآمدن بادکنک‌ها).
  • پیام‌ها یا تصویر‌هایی بفرستید که همچنان مخفی می‌مانند، اما ناگهان دست خود را سوایپ کنید تا پیام نمایش داده شود.
  • در این پیام‌رسان حالا می‌توانید پاسخ‌های سریع بفرستید که در مواقع عجله یا دادن پاسخ‌های کوتاه می‌تواند بسیار کاربردی باشد.
  • پیام‌رسان اپل که حالا بیشتر از همیشه کامل شده به شما اجازه می‌دهد تا تصویر‌ها، استیکر‌ها یا آیکون‌هایی را به تصاویر یا حتی ویدیو‌های خود اضافه کنید و سپس دکمه ارسال را فشار دهید.
  • استیکر‌ها بخش جدیدی از پیام‌رسان اپل هستند که می‌توانند در شکل‌های مختلف از فروشگاه مخصوص خود دانلود شوند.
  • پیام‌های متنی‌ را هم در صورت دلخواه می‌توانید با یک تپ به ایموجی‌ها تبدیل کنید.
  • در این پیام‌رسان حالا بدون اینکه از برنامه بیرون بیایید می‌توانید به اپلیکیشن‌های دیگر از همان جا دسترسی داشته باشید.

سیری

بزرگترین خبر درباره دستیار صوتی اپل اجازه دسترسی توسعه دهندگان به این دستیار شخصی است که اکنون باید منتظر باشیم تا بسیاری دیگر از اپلیکیشن‌ها با استفاده از آن بتوانند دستیار صوتی اپل را به مرحله جدیدی وارد کنند. برای مثال می‌توان با فرمان صوتی به اوبر درخواست ماشین داد، از Square تقاضای ارسال پول برای شخص خاصی کرد یا از واتس‌اپ بخواهید پیام دلخواهی را به فرد مورد نظر شما ارسال کند.

siri

نقشه اپل

اپل اکنون نقشه خود را از همیشه بهتر کرده تا بتوانید با استفاده از آن میز غذایی را در رستوران خاصی سفارش دهید، سریع‌ترین محل و زمان برای رسیدن به محل مورد نظر شما را مشخص کند. همه موارد حول و اطراف محلی که قرار دارید را شناسایی کند تا بهترین و نزدیک‌ترین محل نوشیدن قهوه، خوردن غذا یا بنزین زدن را به شما معرفی کند.

apple maps

اپل در خانه‌ها

apple home

اپل از اپلیکیشن جدید Home پرده برداشت که با دسترسی به اجرای هوشمند درون خانه به شما اجازه می‌دهد تا مواردی مانند روشن/خاموش کردن چراغ‌ها و باز کردن در خانه را با دستگاه اپلی خود انجام دهید.

موزیک

apple music

طراحی جدید، ساده و مینیمال را در نسخه جدید اپلیکیشن موزیک اپل شاهد خواهید بود. در این اپلیکیشن اکنون می‌توانید موسیقی‌های دلخواه و شاید مورد علاقه‌تان را در تب For You مشاهده کنید یا لیریک موسیقی‌های مختلف را مشاهده کنید.

بیدار شدن با بلند کردن دستگاه

اپل اکنون به صورت پیش‌فرض قابلیتی را فراهم کرده که بتوانید همین که آیفون خود را از زمین بلند می‌کنید، صفحه نوتیفیکیشن‌ها را مشاهده کنید. با این ویژگی احتمالا نوتیفیکیشن‌ها بیشتر در معرض دید شما قرار خواهند گرفت.

iphone

لمس 3D Touch

3d-touch

در iOS 10 حالا لمس سه بعدی فقط شبیه به کلیک راست برای دسترسی سریع‌تر به بخشی از اپلیکیشن‌ها نیست و علاوه بر آن می‌تواند اطلاعات مفید و مهمی را شبیه به ویجت‌ها به شما نمایش دهد. برای مثال می‌توانید از برنامه‌های تقویم، آب و هوا و سهام با 3D Touch استفاده کنید و اطلاعات مهم آن برنامه‌ را در یک لحظه مشاهده کنید.

علاوه بر این مورد حالا نوتیفیکیشن‌ها نیز قابلیت بیشتری دارند. شما می‌توانید از همان نوتیفیکیشن دریافتی خلاصه‌ای از مکالمه خود در یک پیام‌رسان را مشاهده کنید و در همان صفحه قفل نیز جواب دلخواه خود را ارسال کنید.

اخبار ( اپلیکیشن News)

اپل پس از گذشت یک سال از عمر اپلیکیشن News حالا آن را با طراحی کاملا متفاوت رونمایی کرده است. برنامه اخبار اپل اکنون می‌تواند اخبار مورد علاقه شما را پیدا کند و در ظاهری که طراحی جذاب‌تری پیدا کرده اخبار را در اختیار شما قرار دهد.

apple news

تصاویر (اپلیکیشن Photos)

apple photos

کمپانی مستقر در کوپرتینو امسال فهمید که تصاویر بخش مهمی از زندگی کاربران با دستگاه‌های هوشمند را تشکیل می‌دهد. همانطور که پیش از این، گوگل دیگر غول دنیای فناوری با برنامه Google Photos قابلیت‌های مختلف و هوشمندانه‌ای را به کاربران داده بود.

اکنون با Photos اپل نیز می‌توانید جستجوی هوشمندانه‌ای را وابسته به افراد و مواردی مانند بازی فوتبال، ساحل و دیگر موارد مشاهده کنید.

در این برنامه آلبوم‌های مختلفی که ساخته می‌شوند، می‌توانند از تصاویر یک شهر تاریخی که دیدن کرده‌اید باشد یا یک تفریح خاص که آن‌ها را در بخشی به نام Memories مشاهده خواهید کرد. حتی می‌توانید از این تصاویر استفاده کنید، روی آن‌ها موسیقی دلخواه خود را قرار دهید و یک آلبوم را تبدیل به ویدیو کنید.

اپل پی و تایپ دو زبانه

در iOS 10 اپل پی به وب می‌آید تا بتوانید سریع‌تر و امن‌تر موارد اینترنتی را سفارش دهید. هر موردی که خواستید را می‌توانید در مرورگر با اپل پی پرداخت کنید (هر چند این مورد چندان در ایران کاربردی ندارد).

iOS -10

مورد دیگری که به iOS 10 اضافه شده تایپ همزمان دو زبان مختلف با یکدیگر است. بنابراین بدون اینکه لازم باشد کیبورد را به زبان دیگری تغییر دهید می‌توانید از دو زبان مختلف برای تایپ کردن استفاده کنید.

 

منبع : http://www.zoomit.ir

پایان عمر php5.5 – این برای شما و مشتریان شما به چه معناست ؟

پایان عمر php5.5 – این برای شما و مشتریان شما به چه معناست ؟

هاست پربازدید

طول عمر ورژن های PHP

اکثر ورژن های php محبوب استفاده شده از سمت php.net پشتیبانی نمی شوند و از۲۱ ژوئن ،php5.5 به مجموعه وژن های php که دیگر توسط انجمن پشتیبانی نمی گردد اضافه گردیده است . این به این معنی است که همچنانکه آسیب پذیری های امنیتی کشف می شوند آنها توسط php.net در ورژن php5.5 یا ورژن های قدیمی تر از آن برطرف نخواهند شد. این ۸۴% ازتمام سایت های php را تحت تاثیر قرار می دهد.

اینجا اطلاعات مفید و مختصر سریع از روی اعداد است:
Php.net محبوبترین زبان برنامه نویسی سمت سرور با ۸۲% سهم بازار است و تاکنون سریع ترین رشد را در بین رقبایی مثل ASP.net که تنها ۱۵% از سهم بازار را کسب کرده، داشته است.بر اساس آمار W3Techs.com .

هاست پر بازدید

همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است ، php ورژن ۵ توسط ۹۷٫۸% از تمام سایت هایی که از php استفاده می کنند و ورژن ۵٫۵ توسط ۲۰% از تمام سایت هایی که از php ورژن ۵ استفاده می کنند، به کار برده می شود.به خاطر این استفاده گسترده از نرم افزار، php به طور مداوم توسط هکرها مورد سوء استفاده قرار می گیرد که سایت ها را آسیب پذیر می سازد.
در اینجا آورده شده که پشتیبانی php.net به طور معمول چطور کار می کند- برای دو سال باگ ها و مشکلات امنیتی که گزارش شده اند عیب یابی شده و در ورژن های منظم منتشر شده اند. بعد از آن دوره دوساله ، هر ورژن php یک سال دیگر فقط برای مسائل امنیتی مهم پشتیبانی می شود.بعد از اینکه ورژن به پایان عمر خود می رسد توسط انجمن پشتیبانی نمی شود و هر آسیب پذیری که کشف می شود دیگر در آن ورژن عیب یابی نمی شود.
در حال حاضر ورژن ۵٫۰ ، ۵٫۴ و از ۲۱ژوئن ۲۰۱۶ و ورژن ۵٫۵ توسط انجمن پشتیبانی نمی شوند.این موضوع ۸۶% کل سایت های php5 و ۸۴% کل سایت های php را تحت تاثیر قرار می دهد.بنابراین اساسا اکثر سایت های php در حال حاضر توسط انجمن php پشتیبانی نمی شوند.

چگونه سایت های php 5.5 را امن کنیم؟

معمولا، ورژن های پشتیبانی نشده ی موجود یک مشکل امنیتی دارند.به این معنی که باید انتقال سایت ها از ورژن های پشتیبانی نشده انجام بگیرد. یعنی در این مورد آخر php 5.5 به ورژن های بعدی.اما معمولا وقتی یک ورژن منسوخ می شود، صاحبان وبسایت برای اطمینان از امنیت سایت خود سریعا قادر به آپدیت و عوض کردن برنامه ها به ورژن های جدیدتر نیستند.
اما مثل همیشه،تا زمانی که شما از hardenedphp استفاده می کنید که همراه cloudlinux آمده است ،سایت های مشتریان شما امن هستند.نیاز نیست که به مشتریان خود اجبار کنید که به ورژن جدید آپگرید شوند و اسکریپت های نوشته شده برای ورژن قدیمی را از نو برای ورژن جدید بنویسند. همینطور نیاز ندارید php را بر روی سرورهای خود آپگرید کنید که ریسکی برای سایت ها داشته باشد.و ما به مشتریان خود قول می دهیم وصله های امنیتی را به نسخه های قدیمی php برای آینده قابل پیش بینی بک پورت * کنیم.

با hardenedphp در سیستم عامل کلاد لینوکس ، شما می توانید ورژن های قدیمی php را امن کنید. و با php selector همچنین می توانید ورژن های مختلف بسته بندی شده php را در یک وب سرور اشتراکی به خصوص برای اطمینان از حداکثر امنیت و سوداوری ارائه کنید.

 

هاست پربازدید cpanel

هاست لینوکس آلمان

 

ساخت پایگاه داده در cPanel

ساخت پایگاه داده در cPanel

 ساخت پایگاه داده در cPanel

برای ساخت پایگاه داده در cPanel  به دو روش می توان عمل کرد

روش اول : 
 1- از قسمت DataBases گزینه MySQL® Databases را انتخاب کنید .
Database ساخت
 2- در این قسمت نامی را برای دیتابیس انتخاب می کنید و با زدن Create Database پایگاه داده خود را می سازید . قسمت اول نام دیتا بیس با تام یوزر شما در cpanel یکی هست و در واقع شما قسمت دوم را نام گذاری می کنید . cpaneluser_databasename
ساخت Database ساخت Database
3- حالا باید برای دیتابیس خود به ترتیب یک یوزر و پسورد تعریف کنید و Create User را بزنید.
ساخت Database
ساخت Database
4- حالا باید یوزر را به دیتابیس وصل کنید. از قسمت Add User to Database به ترتیب عمل می کنیم .
ساخت یوزر Database
  1. یوزر مورد نظر را انتخاب می کنید.
  2. دیتابیسی که می خواهید بوزر به آن اضافه شود را انتخاب می کنید.
  3.  ADD را می زنید تا یوزر به دیتابیس مورد نظر وصل شود و صفحه Manage User Privileges  باز می شود.
ساخت یوزر Database
  1. در این قسمت یوزر و دیتابیس نشان داده می شود .
  2. در این قسمت می توانید اجازه دسترسی یوزر به دیتابیس را مشخص کنید . اگر اطلاعی در مورد نحوه عملکرد database ندارید گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید.
  3. با زدن Make Changes تغییرات اعمال می شود .
ساخت یوزر Database
روش دوم : 
 1- از قسمت DataBases گزینه MySQL® Database Wizard را انتخاب کنید .
ساخت Database
2- نام دیتابیس را  وارد می کنید و Next Step را می زنید .
ساخت Database

3- یوزر و پسورد را برای دیتابیس در این قسمت وارد می کنید و Create User را می زنید.

ساخت Database

 

4-

ساخت یوزر Database
  1. در این قسمت یوزر و دیتابیس نشان داده می شود .
  2. در این قسمت می توانید اجازه دسترسی یوزر به دیتابیس را مشخص کنید . اگر اطلاعی در مورد نحوه عملکرد database ندارید گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید.
  3. با زدن Make Changes تغییرات اعمال می شود .

ساخت Database

 

راه‌اندازی سرورهای اصلی اينترنت در ايران

«انتقال کپي از سرورهاي جهاني اينترنت به ايران» خبري که چند ماه پيش نصر‌الله جهانگرد، معاون وزير ارتباطات در حاشيه‌ يکي از نشست‌هاي خبري خود اعلام کرد. وزارت ارتباطات دولت يازدهم از زمان روي کار آمدن خود تلاش‌هاي زيادي براي بهبود کيفيت اينترنت و رساندن سرعت اين سرويس براساس انتظارات کاربران ايراني به کار گرفته است. تلاش‌هايي که شايد تا‌کنون به جز افزايش تعداد کاربران اينترنتي نتيجه دلخواه اين وزارتخانه و کاربران نهايي را به دنبال نداشته است.

افزايش ظرفيت پهناي باند بين‌الملل، تغيير پروانه شرکت‌هاي اينترنتي، راه‌اندازي سامانه جديد براي ارزيابي سرعت و کيفيت اينترنت از جمله سياست‌گذاري‌هاي داخلي وزارت ارتباطات براي بهبود سرويس اينترنت در کشور است. اما وزارت ارتباطات برنامه‌ريزي در اين خصوص را تنها محدود به داخل کشور نکرده و طرح‌هايي را نيز در خارج از کشور دنبال مي‌کند. از جمله اين طرح‌ها مي‌توان به انتقال کپي سرورهاي جهاني اينترنتي يا DNSا(Domain Name System) به کشوراشاره کرد. DNSها که در ادامه بيشتر به کارآيي آنها اشاره مي‌کنيم، به‌صورت ساده وظيفه آدرس‌دهي اينترنت در جهان را برعهده دارند. انتقال کپي از سرور DNSها به ايران به گفته مديران وزارت ارتباطات، مديريت مستقل ترافيک ارتباطي براي ايران را آسان‌تر مي‌کند. در حال حاضر تنها يک کپي از سرورهاي DNS به ايران منتقل شده و آن‌طور که نصرالله جهانگرد، معاون وزير ارتباطات چندي پيش اعلام کرد، رايزني براي انتقال دومين کپي از سرورهاي اينترنت جهان نيز در حال انجام است. در حالي که بسياري از کارشناسان اين اقدام وزارت ارتباطات را قابل تقدير مي‌دانند اما بر اين باورند که انتقال کپي از سرورDNSهاي اصلي به کشور امري ضروري است اما کافي نيست، چرا که آنچه باعث سرعت بيشتر دسترسي کاربران به سايت‌هاي مختلف اينترنتي مي‌شود، انتقال سرورهاي اصلي سايت‌هاي پربازديدي مانند گوگل به داخل کشور است.

DNSها چه کار مي‌کنند؟
تا به حال به اين موضوع فکر کرده‌ايد که اگر علائم يا نشانه‌هاي سطح خيابان‌ها نبود چگونه آدرس مورد نظر خود را پيدا مي‌کرديد يا اينکه اگر کوچه‌ها و خيابان‌ها نامي نداشتند قرار بود چطور به مقصد مورد نظرتان برسيد؟ داشتن يک آدرس از يک مکان تنها يک مرحله از رسيدن شما به مقصد است و قطعا بدون يک راهنما و علائم آدرس‌دهي پيدا کردن آدرسي که در دست داريد غير‌ممکن خواهد بود. در دنياي اينترنت هم وضعيت به همين شکل است. ممکن است شما بخواهيد با داشتن يک آدرس اينترنتي به سايت سر بزنيد اما قطعا اگر Domain Name System به اختصار DNS‌ها يا روت‌سرورها نباشند امکان رسيدن شما به سايت‌هاي مختلف اينترنتي و استفاده از خدمات و سرويس‌هايشان غير‌ممکن بود. يک آدرس از سه بخش اصلي .WWW.AAA.COM تشکيل مي‌شود. حروفي که شما به‌عنوان آدرس و نام دامنه انتخاب مي‌کنيد توسط روت سرورها تبديل به عدد مي‌شوند که IP Address نام دارند و از طريق آنها آدرس سرور مرجع (جايي که محتواي سايت‌ها در آنجا نگهداري مي‌شود)يافت مي‌شوند. در واقع DNS‌ها در شبکه اسم‌ها را به آي‌پي و برعکس تبديل مي‌کنند.

به زبان ساده‌تر وقتي شما يک آدرس مانند WWW.AAAA.COMرا در مرورگر خود تايپ مي‌کنيد در مرحله اول، مرورگر شما از سيستم‌عامل کامپيوتر يا لپ‌تاپ مي‌خواهد اگر اين آدرس را در حافظه Cache خود دارد، آن را روي صفحه مرورگر برايتان لود کند. اما در غير اين صورت آدرس را به نزديک‌ترين DNS يعني شرکت اينترنتي که از طريق آن به اينترنت متصل هستيد براي جست‌وجو ارسال مي‌کند. حالا در اين مرحله اگر آن شرکت اينترنتي هم آدرس را در حافظه‌اش نداشت آن را به روت سرور مي‌فرستد تا روت سرور تشخيص دهد اين آدرس مربوط به کجا است. آدرس‌دهي در روت سرورها به شکل سلسله مراتبي پيش مي‌‌رود. پسوند‌هاي دامنه يا TLDا (.COM،.ORG،.NET، INFO. و…) در اين سلسله مراتبط آدرس‌دهي نقش مهمي ايفا مي‌کنند. روت سرورهاي دنيا آدرس تمام TLD‌هاي مختلف را در خود ذخيره دارند. بنابراين اگر شما کل يک آدرس اينترنتي را در اختيار نداشته باشيد، اين روت سرورها شما را به سمت سروري که TLD.COM را ذخيره دارد هدايت مي‌کند و از اين زمان بقيه مراحل دنبال مي‌شود.

بدون وجود روت‌سرورها نمي‌توان به سمت سرورهاي TLD هدايت شد و اين يعني يک آدرس اينترنتي در شبکه سرگردان باقي خواهد ماند. اطلاعات حياتي و حساسي روي يک روت سرور اينترنتي نگهداري مي‌شود و از بين رفتن اطلاعات اين روت سرور به معناي يک کار جبران‌ناپذير است. به همين خاطر 13 روت سرور اصلي در کل دنيا وجود دارد که تمامي آنها اطلاعات مربوط به TLD سرورها را به‌صورت مشابه در خود ذخيره دارند. بد نيست بدانيد که 10 روت سرور اصلي در خاک آمريکا نگهداري مي‌شود و 3 روت سرور اصلي ديگر به ترتيب در کشورهاي هلند، سوئد و ژاپن قرار دارند. با اين کار در صورت از کار افتادن يک يا چند روت سرور اصلي، روت سرورهاي جايگزين در نقاط مختلف جهان شبکه اينترنت جهاني را زنده نگه مي‌دارند.

کپي‌برداري از روت‌سرورها
در حال حاضر بسياري از کشورهاي دنيا براي بالا بردن سرعت اپراتورهاي اينترنتي خود براي رساندن کاربرانشان به آدرس‌هاي اينترنتي مختلف، درخواست دريافت نسخه کپي از اين روت سرورها ( Root Server Mirroring) مي‌دهند. امتياز آوردن يک کپي از سرورهاي اينترنت از ICANN (سازمان بين‌المللي و غير‌انتفاعي مسوول پروتکل اينترنتي براي اعداد و نام‌هاي اختصاص يافته) گرفته مي‌شود. در نهايت با مجوز آيکن و رضايت کشوري که روت سرور اصلي در آن نگهداري مي‌شود، نسخه کپي از اين روت سرور با حضور نماينده‌ آيکن در کشور مربوطه انجام مي‌شود.عليرضا کاشيان، کارشناس اينترنتي، درخصوص تاريخچه کپي‌برداري از روت سرورها مي‌گويد: «در سال 2002، APNIC(مرکز اطلاعات شبکه آسيا – اقيانوسيه)، پروژه جديدي را مطرح کرد با عنوان ايجاد چندين روت سرور جديد در منطقه آسيا و اقيانوسيه که هدف از انجام اين کار بهبود بخشيدن به سرعت و کيفيت شبکه اينترنت در حال رشد بود.» به گفته وي APNIC نقش موثري در به وجود آوردن اين روت‌ سرورهاي جديد داشت و تقريبا بيشتر آنها را خود تاسيس کرد و پس از آن اداره‌ آنها توسط اپراتورهايي که به نام Anycast شناخته مي‌شدند صورت گرفت. اين اپراتورها يک نسخه کپي از اطلاعات موجود در روت‌سرورهاي اصلي را در خود نگهداري مي‌کنند. به گفته وي، هدف از کپي گرفتن از روت سرورها توانمند کردن خود آنها بود تا از اين طريق در مديريت کردن ترافيک روبه رشد اينترنت موفق‌تر عمل کنند. همچنين اين مساله به از هم پاشيدن ترافيکي که به‌طور مغرضانه به سمت روت سرور سرازير مي‌شدند يعني حملات DoS، موثر بود.

ايران و دريافت کپي روت سرورها
براساس اطلاعات منتشر شده، روت سرورهاي اصلي به همراه کپي‌هايشان در بيش از 130 موقعيت جغرافيايي در ميان 53 کشور در سراسر دنيا گسترده شده‌اند که بيشتر آنها نيز خارج از خاک آمريکا قرار دارند. ايران براساس آنچه نصرالله ‌جهانگرد، رئيس سازمان فناوري اطلاعات به «دنياي اقتصاد» مي‌گويد تقريبا از 12 سال گذشته به دنبال انتقال کپي يکي از اين روت‌سرورهاي اصلي به کشور بوده است. جهانگرد تاريخچه تلاش ايران براي دريافت کپي از روت‌سرورهاي اصلي را به سال‌هاي بين 82 و 83 ارتباط مي‌دهد؛ زماني که او در معاونت وزارت ارتباطات دولت هشتم، مشغول به کار بوده است. او درخصوص اين تلاش‌ها مي‌گويد: «‌روت سرورها نقش اصلي را در آدرس‌دهي اينترنت سراسر دنيا بازي مي‌کنند. به جز 13 روت سرور اصلي بيش از 100 نسخه کپي از روت سرورها در دنيا وجود دارد.

در دهه 80 بسياري از کشورها اقدام به دريافت کپي از اين روت‌سرورها کردند و ما نيز در آن دوران به خاطر اينکه بزرگ‌ترين‌ کشور خاورميانه بوديم درخواست انتقال کپي از يکي از روت‌سرورهاي اصلي را در حاشيه مذاکرات WSIS (جامعه اطلاعاتي) سال 82 به آيکن ارائه داديم.» وي در ادامه مي‌افزايد: «در نهايت اين مذاکرات با نتايج خوبي همراه شد ‌و يک گروه فني از اين سازمان به ايران آمدند تا تست‌هاي فني اين انتقال صورت بگيرد و بعد از موفقيت اين تست قرار بود کپي اين روت سرور در سال 84 به‌صورت قانوني در کشور نصب شود اما متاسفانه با تغيير دولت و روي کار آمدن دولت نهم اين برنامه دنبال نشد و به فراموشي سپرده شد.» به گفته معاون وزير ارتباطات، بعد از چند سال تاخير و با شروع به فعاليت دولت يازدهم، او به‌عنوان رئيس سازمان فناوري اطلاعات و معاون وزير ارتباطات مجددا پروژه انتقال کپي يکي از روت سرورها را به جريان انداخت تا اينکه سال گذشته و در کنفرانس فصلي آيکن در سنگاپور اين سازمان با انتقال کپي روت سرور هلند به ايران موافقت کرد. براساس اظهارات جهانگرد تست فني انتقال اين روت سرور (روت سرور اصلي هلند) فروردين سال جاري انجام و در نهايت کپي اين روت سرور ارديبهشت ماه در کشور نصب شد. معاون وزير ارتباطات همچنين از انتقال دومين کپي از روت‌سرورهاي اصلي به کشور خبر مي‌دهد و اعلام مي‌کند ايران در نشست اخير آيکن در ايرلند حضور پررنگي داشت و با تعاملات و پيگيري‌هاي صورت گرفته قرار است دومين کپي از يکي از روت‌ سرورهاي اصلي به کشور نيز به زودي صورت بگيرد.

مزيت‌هاي داشتن يک کپي از DNSها
اما چرا کشورهاي مختلف در تلاش براي دريافت کپي از روت‌سرورهاي مختلف دنيا و انتقال آن به کشورهايشان هستند؟ مدير فني يکي از شرکت‌هاي اينترنتي در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» تلاش کشورها در اين خصوص را به مزيت‌هاي کاربردي اين انتقال و اجازه به کشورها براي کنترل ترافيک اينترنتي‌شان ارتباط مي‌دهد و مي‌گويد:« با انتقال کپي از سرور DNSها ديگر درخواست کاربران براي گرفتن اطلاعات در کل جهان چرخ نمي‌زند و با تاخير در نهايت کاربر به سايت اينترنتي که مي‌خواهند نمي‌رسند. همچنين اين کپي‌ها ريسک دسترسي غير‌مجاز به اطلاعات را کاهش داده و با افزايش امنيت، کشورها را در برابر حملات اينترنتي مقاوم مي‌کند. از سوي ديگر به کمک اين کپي‌ها کنترل ترافيک اينترنتي براي کشورها آسان‌تر مي‌شود و در صورتي که به يکي از سرورهاي ريشه حمله‌اي صورت بگيرد به دليل وجود نسخه کپي پشتيبان ارتباط کاربران با دنيا قطع نمي‌شود.»

انتقال سرورهاي سايت‌هاي پر‌بازديد بعد از رفع تحريم
اين مدير اينترنتي با تقدير از تلاش وزارت ارتباطات براي انتقال کپي از سرور DNSها به کشور اين اقدام را لازم،اما کافي نمي‌داند. او با اعلام اينکه براي افزايش سرعت و دسترسي سريع کاربران به محتواي اينترنتي انتقال کپي از سرورهاي DNS جهان قدم اوليه است، تصريح مي‌کند که براي بهبود اين دسترسي بايد سرور اصلي سايت‌هاي پر‌بازديد دنيا به کشور منتقل شود، کاربران براي دسترسي به محتواي اين سايت‌هاي خارجي مجبور به دور زدن و طي کردن مسافت طولاني نباشند. مديريت محتواي اينترنتي نيز از ديگر برنامه‌هايي است که وزارت ارتباطات دنبال مي‌کند و تا کنون سياست‌گذاري‌ها و مصوبه‌هاي گوناگوني در اين خصوص توسط اين وزارتخانه و شوراي عالي فضاي مجازي تدوين شده است. وزارت ارتباطات انتقال سرور‌هاي سايت‌هاي پربازديد به داخل کشور را منوط به رفع تحريم‌ها مي‌داند. محمود واعظي، وزير ارتباطات در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» در اين خصوص مي‌گويد: «در حال حاضر کاربران براي دسترسي به محتوايي که داخل کشور قرار دارد با مشکل کندي و نداشتن کيفيت مواجه نيستند اما بيشتر شکايت کاربران از سرعت اينترنتشان مربوط به سايت‌هايي است که محتواي آنها در خارج از مرزهاي کشور نگهداري مي‌شود.

حتي در اين زمينه شرکت‌هاي اينترنتي را تشويق کرده‌ايم که محتوايي که کاربران زياد از آن استفاده مي‌کنند مانند اپليکيشن‌هاي فروشگاه‌هاي اپ خارجي را در سرورهاي خود کشينگ کنند تا ديگر نياز نباشد آنها براي دسترسي به اين برنامه‌ها و اطلاعات که کاربران مختلف به آن نياز دارند يک مسير را صد بار بروند.» براساس اظهارات وي، در حال حاضر بسياري از کشورها سرورهاي محتوايي سايت‌هاي پربازديد را به داخل کشور خود انتقال داده‌اند تا از اين طريق کاربران با سرعت بالا و بدون قطعي به محتواي دلخواه خود دسترسي داشته باشند. وي تاکيد مي‌کند وزارت ارتباطات دولت يازدهم نيز در تلاش براي انتقال سرورهاي سايت‌هاي پربازديد دنيا به کشور است که اين کار بعد از رفع کامل تحريم‌ها و البته تمايل شرکت‌هاي اينترنتي به صورت جدي‌ پيگيري خوهد شد.

هاست ایران : 

رهیار سرور مفتخر است که با سرور های قدرتمند خود در زیر ساخت کشور دارد علاوه بر سرعت بالایی که در اختیار کاربران سایت ها ی پر بازدید قرار می دهد با به کارگیری سخت افزار های قدرتمند و استفاده از رید 10 سخت افزازی امنیت اطلاعات سایت های مهم کشوری را تضمین می کند .

خرید هاست لینوکس Cpanel

خرید هاست لینوکس Directadmin

 

منبع : روزنامه دنیای اقتصاد 

آینده cPanel & WHM چه خواهد بود؟

آینده cPanel & WHM چه خواهد بود؟

در سال 2007 نسخه 11 cPanel و WHM منتشر گردید و هشت سال پس از آن، یعنی هم‌اکنون، این سوال همچنان برای کاربران وجود دارد:
چه زمان نسخه 11 به 12 ارتقا خواهد یافت؟
که جواب آن به شرح زیر می‌باشد:

هیچوقت!

سی پنل ایران

با انتشار نسخه بعدی cPanel، عدد 11 جهت ساده سازی بیان، از ابتدای آن حذف خواهد شد .این درحالی است که حذف این عدد تاثیری بر عملکرد cPanel نخواهد گذاشت. این تغییر تنها جهت کاهش سردرگمی کاربران بوده است و اعمال کامل آن کمی زمان می‌برد؛ چرا که پس از حذف عدد 11 از ابتدای شماره نسخه جدید، تا مدتی کوتاه همچنان ردپای این شماره را در بعضی از بخش‌‌های cPanel مشاهده خواهید کرد.

زمان وداع با پوسته X3

در طول 8 سال گذشته، پوسته X3 تنها پوسته مورد استفاده و معروف cPanel بوده است لذا سختی پذیرش تغییر پوسته برای تیم توسعه دهنده آن نیز بدیهی می‌باشد، با این حال زمان اعمال این تغییر بزرگ فرا رسیده است.
پوسته X3 به صورت کاملا آهسته پس از انتشار نسخه 54 WHM و cPanel منسوخ می‌گردد و کاربرانی که از پوسته‌های شخصی سازی شده آن استفاده می‌نمایند همچنان فرصتی چند جهت استفاده و لذت از آن را تا منسوخ شدن کامل پوسته دارند.

تجربه ای نوین

همانطور که تیم توسعه cPanel اظهار داشته است، آن‌ها نیز به اندازه کاربران خود به پوسته X3 علاقه دارند اما زمانی که پوسته Paper Lantern به آن‌ها معرفی گردید، به این نتیجه رسیدند که زمان اعمال تغییرات جدید فرا رسیده است. این تغییرات تنها به اعمال زیبایی ظاهری رابط کاربری جدید اختصاص ندارد، بلکه منجر به ایجاد تجربه‌ای کارآمدتر برای ارائه دهندگان سرویس میزبانی وب و کاربران خواهد شد. بنابراین پوسته جدید علاوه بر اینکه پس از معرفی به آسانی به عنوان یک مارک تجاری جدید محبوب خواهد شد، به همان میزان X3، سادگی و درک مناسب را دارا خواهد بود.
صرف نظر از نام Paper Lantern که به معنی فانوس کاغذی؛ تداعی کننده یک مفهوم قدیمی می‌باشد، این پوسته رابط کاربری مدرن و نو به شمار می‌آید.
سی پنل ایران

تغییرات و بهینه‌سازی‌های جدید انجام شده در نسخه 54 و بالاتر به صورت جامع اعلام خواهد شد اما نکته‌ی قابل توجه این است که تغییری در نحوه کار با رابط کاربری ایجاد نخواهد شد. همچنین قابلیتی جدید جهت اضافه نمودن ((علاقه‌مندی‌ها)) به بالای داشبورد پوسته افزوده می‌شود تا کنترل و انجام امور مورد نیاز شما سریع‌تر صورت پذیرد.

دسترسی ها 

رمز عبور
یک سرور عادی cPanel و WHM سرویس‌هایی رایج از قبیل FTP،Webdisk و Email ارائه می‌داد که در تمامی آن‌ها قابلیت تغییر رمز عبور وجود داشت اما با اعمال تغییرات جدید تنها یکی از این سرویس‌ها امکان تغییر رمز عبور را به کاربر می‌دهند.
از دید تیم توسعه دهنده cPanel و WHM قابلیت پیشین باعث ایجاد سردرگمی می‌گشت و موجب می‌شد که کاربران در به خاطر سپردن نام‌ و رمز عبور‌های مختلف با مشکل مواجه شوند.
هم‌اکنون مشکل مرتفع گردیده است. این تیم درحال معرفی رابط کاربری یکپارچه می‌باشد که با استفاده از آن می‌توان ایجاد و مدیریت تمامی سرویس‌ها را از یک مکان انجام داد.
این اقدام نه تنها مدیریت کاربرانتان را آسان می‌سازد، بلکه موجب می‌شود آن‌ها نیز به راحتی رمز عبورشان را برای سرویس‌های مختلفی که به کرات استفاده می‌کنند، تغییر دهند.
ورود از طریق اتصال به اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی (OpenID)
Cpanel ایران
cPanel در حال توسعه سیستم ورود و احراز هویت خود جهت برخورداری و پشتیبانی از شبکه‌های اجتماعی هست.
این گامی دیگر جهت کاهش اطلاعاتی است که کاربران جهت تصدیق اعتبار خود در هنگام ورود لازم است به خاطر بسپارند. این سیستم به کاربران اجازه خواهد داد که کاربران با استفاده از سرویس‌های متداولی که بسیاری از مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند مانند Facebook، Twitter و Google قادر به ورود به cPanel خود باشند.
سیستم احراز هویت که توسط cPanel میزبانی می‌گردد باعث سهولت در ورود به سیستم‌های cPanel و WHM خواهد شد. ارائه دهنگان این سرویس‌ها نیز قادر خواهند بود که این سیستم احراز هویت را به مشتریان خود ارائه دهند.
سیستم احراز هویت 2 مرحله‌ای (Two-factor Authentication)
نقض تعهدات چنان در دنیای امروز معمول گشته که تیم توسعه دهنده cPanel و WHM تصمیم گرفت تا اطمینان خاطر کاربران را با در نظر گرفتن روش های امنیتی پیشرفته به هنگام استفاده از رابط‌های کاربری cPanel، WHM و Webmail، افزایش دهد. در نسخه 54 cPanel و WHM سیستم احراز هویت دو مرحله‌ای فعال می‌گردد، ویژگی‌ای که می‌تواند اطمینان خاطر کاربران را جهت ورودی امن به پنل بسیار افزایش دهد. این سیستم فعالیت خود را در ابتدا بر پایه نرم‌افزار و مبتنی بر نرم‌افزارهایی نظیر Google Authenticator آغاز می‌کند ولی به مرور زمان فعالیت خود را با اعمال تغییرات لازم بر پایه سخت‌افزار ادامه خواهد داد.

IP نسل ششم (IPv6)

cPanel با در نظر گرفتن این که در آینده دور قرار است سرورها تنها از IPهای نسل ششم استفاده کنند، در حال افزایش حمایت و پشتیبانی خود از این IPها در سرویس‌های خود طی ماه‌های آتی می‌باشد.
این درحالی است که cPanel پشتیبانی از IPv6 را از سال 2013 اعلام نموده بود با این حال به دلیل محدودیت در IPv4 )آدرس‌های نسل چهارم( این امکان وجود دارد که شما بسیار زودتر از زمانی که انتظار دارید به IPv6 احتیاج پیدا کنید.
cPanel هدف خود را از اعلام این مهم،کاهش دل‌ مشغولی‌های احتمالی در زمان رویاروی با این چالش بیان کرده است.

بهبود عملکرد سرور و وبسایت

قابلیت Cache در Nginx
همواره یکی از مهمترین درخواست های کاربران در cPanel، بهبود عملکرد وبسایت ها در استفاده از Apache بود. بنابراین تیم توسعه cPanel، به این درخواست ها پاسخ داد و در نسخه 54، پشتیبانی از Nginx جهت پشتیبانی و بهبود عملکرد وب‌سرور ‌Apache معرفی می‌گردد.
به جهت استفاده گسترده از Nginx برای کش کردن اطلاعات در سرورها، تیم توسعه cPanel این قابلیت را جهت بارگذاری سریع‌تر و بهبود عملکرد وبسایت‌ها به کار بسته است.

همگام‌سازی دایرکتوری‌ها
تاکنون بسیاری از شما کانفیگ‌هایی را جهت آزمایش وبسایت خود با استفاده از سرورهای گوناگون انجام داده‌اید که اکثر آن‌ها بی‌شک وقت‌گیر و همراه با صرف هزینه‌ بوده‌ است. در نسخه 54 cPanel و WHM، قابلیتی جدید جهت همگام‌سازی محتوای دایرکتوری‌ها با استفاده از سرورهای گوناگون اعمال می‌شود.
این قابلیت، به همراه قابلیت کش کردن با استفاده از Ngnix، به صورت چشمگیری عملکرد وبسایت‌ها را بهبود می‌بخشند و این درحالی است که همزمان میزان وقت و منابع بسیاری که جهت پیدا کردن راه‌حل برای مشکلات صرف میشد، کاهش می یابد.

بسیاری از موارد در حال ارتقا هستند…!

EasyApache 4
با انتشار نسخه 11.52،پیش‌‌ نمایشی از Easyapache 4 نیز منتشر گردید که با بروزرسانی cPanel و WHM به نسخه 54، این نسخه‌ی EasyApache به عنوان نسخه‌ی پیشفرض جهت نصب و بروزرسانی بسته‌ها بکار گرفته می‌شود.
هاست سی پنل ایران

از Courier به Dovecot
با توجه به عقیده‌ی تیم توسعه دهنده cPanel به این که مشتریان این برند مستحق بهترین‌ها می‌باشند، این تیم تصمیم به منسوخ نمودن مامور انتقال پست(MTA) با نام Courier از نسخه 11.52 cPanel و WHM نموده است و قصد دارد با انتشار نسخه 54، آن را به صورت کلی از پنل مذکور حذف نماید.
Dovecot منابع Memory کمتری را استفاده و درگیر می‌کند و با این کار، عملکرد بهتری را در راستای پاسخ به درخواست‌های رایج کاربران ارئه می‌دهد.

برای سفارش هاست ایران با  آخرین نسخه کنترل پنل  سی پنل می توانید از لینک های زیر استفاده نمایید :

خرید هاست cpanel ایران

ایران رتبه چهارم جهان در ارائه خدمات میزبانی وب را کسب کرد

معاون سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۶۵ درصد از سایت‌های پربازدید به انتخاب کاربران ایرانی، در داخل کشور میزبانی می‌شوند، گفت: ایران رتبه چهارم میزبانی خدمات وب را در جهان به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایتنا از مهر، علی اصغر انصاری با اشاره به سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای افزایش حجم ترافیک اینترنتی در داخل کشور، راه‌اندازی دیتاسنترهای داخلی را در جهت افزایش حجم ترافیک اطلاعات در داخل کشور موثر ارزیابی کرد و گفت: هم‌اکنون با اقدامات صورت گرفته، ایران از نظر میزبانی وب (سرور هاستینگ) در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رتبه اول را دارد و کشورهای ترکیه و مصر در این زمینه، بعد از ایران هستند.

معاون سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ۶۵ درصد از سایت‌های پربازدید و پرظرفیت ایرانی که از سوی کاربران ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرند، در داخل کشور میزبانی می‌شوند، افزود: از این لحاظ ایران در دنیا رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

وی علاوه بر سیاست‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر حمایت از حضور سرورهای اینترنتی در داخل کشور، صرفه اقتصادی میزبانی داخلی را از دیگر دلایلی عنوان کرد که سبب شده سایت‌های اینترنتی، به میزبانی داخل کشور رغبت نشان دهند.

انصاری با اشاره به اینکه برخی از مراکز داده (دیتاسنتر) ایجاد شده توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران با مرکز تبادل ترافیک شرکت ارتباطات زیرساخت (IXP) در ارتباط بوده و برخی نیز به صورت محلی فعال هستند خاطرنشان کرد: یکی از مزیت‌هایی که دیتاسنترهای داخلی برای اپراتورهای تامین محتوا دارند این است که می‌توانند از این طریق به صورت مستقیم به درگاه تبادل ترافیک شرکت ارتباطات زیرساخت متصل شوند.

معاون سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه دیتاسنترها محل نگهداری، پردازش و ذخیره‌سازی اطلاعات هستند گفت: طرح راه‌اندازی دیتاسنترهای استانی در کشور که مراحل نهایی خود را می‌گذراند بر مبنای تکنولوژی رایانش ابری، کل ظرفیت اینترنت کشور را برای پردازش و ذخیره‌سازی اطلاعات و در نهایت تبدیل شدن به ترافیک اینترنتی، تامین می‌کند.

 

رهیار سرور مفتخر هست که میزبانی سایت های شما را در هاست ایران  خود واقع در زیر ساخت کشور   فراهم کند .

برای سفارش هاست ایران با کنترل پنل ادمین یا سی پنل می توانید از لینک های زیر استفاده نمایید :

خرید هاست ایران دایرکت ادمین

خرید هاست ایران سی پنل

25 درصد کل سایت‌های دنیا وردپرسی هستند!

25 درصد کل سایت‌های دنیا وردپرسی هستند!

امروز، روز بزرگی برای سیستم‌های مدیریت محتوای متن باز CMS به شمار می‌رود. امروزه، وردپرس به عنوان یکی از پر طرفدارترین سیستم‌های مدیریت محتوا در سراسر جهان شناخته می‌شود. این سیستم به تنهایی نزدیک به یک چهارم کل فضای وب را به خود اختصاص داده است.

آمارها و ارقامی که از سوی W3Techs منتشر شده است، نشان می‌دهد، بر مبنای دو فاکتور میزان استفاده و سهم بازار، وردپرس نسبت به دیگر رقبا از جایگاه بالاتری برخوردار است. بر اساس گزارش منتشر شده از سوی این مؤسسه، وردپرس توسط 58.7 درصد از سایت‌هایی که ما با سیستم مدیریت محتوای آن‌ها آشنا هستیم مورد استفاده قرار گرفته است. این رقم به تنهایی 25 درصد کل سایت‌ها را شامل می‌شود که نشان از نفوذ و موفقیت وردپرس در این زمینه دارد. جایگاه بعدی در اختیار جوملا قرار دارد که فاصله بسیار زیادی با وردپرس دارد. هر چند آمارها و ارقامی که هر ماهه منتشر می‌شوند در نوسان بوده و یکسان نیستند، اما در مورد وردپرس این نوسانات چندان محسوس نبوده و همیشه یک روند صعودی را تجربه کرده است. سهام وردپرس از 13.1 درصد سال 2011 به 25.0 درصد در سال جاری میلادی افزایش پیدا کرده است. جوملا که در رتبه دوم این فهرست قرار دارد در سال 2011 نزدیک به 2.6 درصد سهام بازار را در اختیار داشته است، ولی در سال 2015 این رقم تنها به 2.8 درصد رسیده است.

خرید سرور

مت مولنوگ، مؤسس شرکت Automattic در این خصوص گفته است: «ما می‌توانیم تا پایان سال جاری میلادی به راحتی از مرز 25 درصد عبور کنیم. برای ما چالش اصلی 57 درصد از سایت‌های باقی مانده‌ای هستند که هنوز از هیچ سیستم مدیریت محتوایی استفاده نمی‌کنند و این همان حوزه‌ای است که ما ظرفیت شکوفا شدن در آن را خواهیم داشت. البته این فرصت برای دیگر سیستم‌های مدیریت محتوای منبع باز نیز وجود دارد.»

خرید سرور

با این حال، وردپرس در زمینه سهام بازار، در سال‌های اخیر آن چنان که باید پیشرفت قابل توجهی نداشته است و می‌توان گفت سهم آن در چند ماه گذشته کمتر شده است. به ویژه نسبت به سال 2014 میلادی که نزدیک به 61.0 درصد بوده است. البته این نکته را فراموش نکنیم رسیدن به چنین جایگاهی مخاطرات خاص خود را دارد. به طوری که همواره در معرض حملات سایبری قرار خواهید گرفت. وردپرس نیز از این قاعده مستثنا نبوده و تاکنون شاهد حملات بسیاری بوده است. از جمله این موارد می‌توان به آسیب‌پذیری‌های XSS که چند ماه پیش شناسایی شد اشاره کرد. W3Techs برای آمارها و ارقامی که منتشر کرده از متدلووژی‌ ویژه‌‌ای استفاده کرده است. سیستم مورد استفاده این شرکت سایت‌ها را به‌طور خاصی مورد بررسی قرار داده است.خرید سرور

W4Techs آمارهای خود را بر اساس قواعد زیر تنظیم کرده است:

اگر هر یک از صفحات مورد استفاده سایتی از یکی از فناوری‌های شناخته شده استفاده کرده باشد، این شرکت فرض می‌کند سایت مذکور از این فناوری در کل زیرساخت‌های خود استفاده کرده است.

برای آن که تأثیرگذاری سایت‌های مخرب کاهش پیدا کند( ارسال کنندگان هرزنامه‌ها)، این شرکت به جای اسکن کل اینترنت تنها 10 میلیون سایت برتر دنیای وب را بر اساس رتبه‌بندی ارائه شده از سوی آلکسا و در بازه زمانی سه ماهه گذشته مورد بررسی قرار داده است.

زیردامنه‌ها سایت‌ها به‌طور جداگانه مورد بررسی قرار نگرفته و در قالب یک سایت واحد در نظر گرفته شده‌اند. به‌طور مثال sub1.example و sub2.example هر دو در قالب سایت example.com در نظر گرفته ‌شده‌اند. در نتیجه همه زیردامنه‌های Blogger.com، WordPress.com و سایت‌های مشابه همگی تحت عنوان یک سایت واحد در نظر گرفته می‌شوند.

در آمارهای تنظیم شده سایت‌هایی که مسیر مجددی را ارائه می‌کردند مورد بررسی قرار نگرفته‌اند. به‌طور مثال، Sun.com کاربران را به  سایت Oracle.com هدایت می‌کند که در نتیجه این حالت مورد توجه قرار نگرفته است.

W3Techs در سایت خود اعلام کرده است، به دلیل این‌که تعریف ما از سایت‌ها متفاوت از سایت آلکسا است، در نتیجه 10 میلیون سایت برتر واقعا کمتر از 10 میلیون سایت است. اما این مورد تأثیر محسوسی در آمارها به وجود نمی‌آورد.

گزارش‌های ما به صورت روزانه به‌روزرسانی می‌شوند.

در نهایت

وردپرس بر 25 درصد از دنیای وب تأثیرگذار بوده است،…. 10 میلیون سایت برتر مورد بررسی قرار گرفته….. (شاید سایت‌های مورد بررسی قرار گرفته کمتر از 10 میلیون باشد) اما باز هم تأثیر وردپرس بر دنیای وب  کاملا محسوس بوده است.

منبع : ww.shabakeh-mag.com

اعتراف مایکروسافت به جاسوسی خودکار ویندوز ۱۰

اعتراف مایکروسافت به جاسوسی خودکار ویندوز ۱۰

در مواردی کاربران قادر به جلوگیری از جمع آوری خودکار اطلاعاتشان توسط ویندوز ۱۰ نیستند و علت این است که اطلاعات جمع آوری شده به سلامت سیستم های رایانه ای مربوط می شود.

خرید سرور مجازی

تلاش مایکروسافت برای وادار کردن کاربران نسخه‌های قدیمی تر ویندوز به انتقال به ویندوز ۱۰ با نگرانی‌های جدی در مورد نیات این شرکت آمریکایی همراه شده است.

جو بلفیوره معاون اول شرکت مایکروسافت تصریح کرده که ویندوز ۱۰ به طور دائمی نحوه فعالیت های کاربران خود را رصد می کند و این امر را که کاربران چگونه از این سیستم عامل استفاده می کنند زیر نظر می گیرد.

وی افزوده که اطلاعات مربوط به نحوه استفاده کاربران از ویندوز ۱۰ به طور پیش فرض برای مایکروسافت ارسال می شود. نکته مهمی که در اظهارات وی وجود دارد این است که علیرغم وجود گزینه هایی در ویندوز ۱۰ برای غیرفعال کردن برخی بخش های ردگیری فعالیت های کاربران داده های کلیدی جمع آوری شده از نحوه فعالیت کاربران ویندوز ۱۰ به طور خودکار برای مایکروسافت ارسال می شود و نمی توان از این امر جلوگیری کرد.

جو بلفیوره افزوده است: در مواردی کاربران قادر به جلوگیری از جمع آوری خودکار اطلاعاتشان توسط ویندوز ۱۰ نیستند و علت این است که اطلاعات جمع آوری شده به سلامت سیستم های رایانه ای مربوط می شود. موضوع در اینجا جمع آوری اطلاعات مربوط به حریم شخصی کاربران نیست و ما به دنبال گردآوری داده هایی هستیم که تجربه کاربری بهتری را برای کاربران به ارمغان می آورند.

علیرغم این اظهارات مدیران مایکروسافت بسیاری از کاربران در مورد اهداف واقعی این شرکت بدبین هستند و اعتراف مایکروسافت به جمع آوری خودکار و غیرقابل توقف داده های کلیدی مربوط به استفاده افراد از ویندوز ۱۰ را نشانه نقض حریم شخصی میلیون ها کاربر ویندوز ۱۰ می دانند.

منبع : http://www.itsn.ir